top of page
Vaatteita vaaterekissä

Vintarelle Second Hand

Vintarelle putiikki

Viihtyisä putiikki
Seinäjoen keskustassa

Vintarelle on kahden ystävän perustama second hand -vaateliike Seinäjoen keskustassa, lähellä uutta toria. Myymme käytettyjä laadukkaita naisten merkkivaatteita, -kenkiä, -asusteita sekä -koruja.

 

Vintarelleen voit tulla fiilistelemään ja hakemaan hyvää energiaa. Saat henkilökohtaista asiakaspalvelua ja autamme sinua löytämään omat hyvät puolesi. Omannäköinen vaate tai stailaus piristää ja tuo hyvän mielen. Putiikki on loistelias paikka, jonne voit tulla viettämään vaikkapa naisten iltaa omalla porukalla.

 

Vintarellesta löydät laadukkaita vaatteita edullisempaan hintaan. Kun ostat vain tarpeeseen ja suosit käytettyä, säästät rahaa ja luontoa.

Vintarelle 1
henna1_edited_edited.jpg

Henna-Riikka

Kiertotalous on näkynyt elämässäni yli 20 vuotta. Tykkään pukeutua jo kertaalleen rakastettuihin vaatteisiin ja myös iso osa talomme sisustustuotteista on kierrätetty. Etsin aarteita eri kierrätyspaikoista myös vapaa-ajallani, eli siinä mielessä minä olen onnellisessa asemassa, että olen saanut tehdä harrastuksesta työni. <3

Vintarelle-putiikin tyyppinen, esteettisesti kaunis, second hand eli unelmissani monta vuotta ennen kuin uskalsin ryhtyä yrittäjäksi.

Kirppariharrastuksen lisäksi valokuvaus on ehdottomasti yksi intohimoistani. Luonnossa liikkuminen kameran kanssa antaa voimaa arkeen ja uskoa luonnon monimuotoisuuden jatkumiseen.

Katja

Olen esteetikko, joka löytää kaikkialta kauniita asioita. Ihmisissä on paljon kaunista ja hyviä puolia korostamalla tämä kauneus saadaan paremmin esiin.

Asiakaspalvelutyö on minulle ominaista ja olenkin viihtynyt sen parissa lähes 20 vuoden ajan.  Rakastan myös vanhoja rakennuksia. Asun perheeni kanssa vanhassa talossa, jota mielelläni mieheni kanssa remontoin ja sisustan. Eläimet ja luonto antavat minulle voimaa ja metsässä liikkuminen lasten ja koirien kanssa on intohimoni.

bottom of page